Over SkinPen

Medische microneedling met de SkinPen

De SkinPen heeft klinisch bewezen resultaten voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens is een behandeling met de SkinPen ook uitermate effectief in het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Denk hierbij aan het verminderen van pigmentatie (ook melasma, zwangerschapsmasker) zodat de huid er weer egaal en stralend uitziet. Het verfijnen van poriën en het verminderen van fijne lijntjes. Het is allemaal mogelijk door een medische microneedling behandeling met de SkinPen!

FDA goedkeuring

De SkinPen is het eerste microneedling syteem ter wereld dat een FDA (Food and Drug Administration) goedkeuring heeft en een klinisch bewezen veiligheid en effectiviteit kan garanderen. Het is het enige microneedling systeem dat een 100% volledig afgesloten naaldcartridge op de markt heeft gebracht om vloeistofopname te voorkomen. Bovendien heeft de naaldcartridge een vergrendelingsfunctie voor eenmalig gebruik, waardoor elke mogelijkheid tot kruisbesmetting wordt verworpen.

Waarom kiezen voor de SkinPen?

  • Eerste microneedling systeem goedgekeurd bij de FDA
  • Geschikt voor alle huidtypen, van licht tot donker
  • Superieure veiligheid
  • Klinisch bewezen resultaten
  • Minimale downtime na de behandeling
  • De SkinFuse producten tijdens en na de behandeling bevatten de juiste ingrediënten om de beste omgeving te creëren voor huidvernieuwing.

Wil je weten waar je terecht kunt voor een behandeling?